Injeksjonsbehandling

Ved Anker Plastikkirurgi tilbyr vi behandling av dype furer, rynker og arr samt hudforbedring ved hjelp av fillere og og injeksjonsbehandlinger. Vi bruker de mest kjente produktene som er på markedet og vi kan garantere et langvarig og naturlig resultat.

Juvederm er en glatt gele som sprøytes inn under huden av legen med en svært tynn nål. Geleen fyller linjer rynker og linjer mens Hyaluronsyren i geleen trekker til seg og holder på fuktighet , slik at resultatene kan vare i opptil ett år. Juvederm inneholder også lidokain, et bedøvede middel som gir en mer behagelig behandling.

Legen som utfører behandlingen er spesialist på ansiktsbehandlinger , og vil ta en nærmere titt på ansiktet ditt, og ta seg tid til å diskutere det du ønsker å endre på.

Sculptra representerer et unikt ,patentert prinsipp som i kliniske studier har vist å stimulere dine egne hudceller til økt kollagenproduksjon. Gradvis får du tilbake et yngre ansikt . Helt naturlig. Behandling med Sculptra har dokumentert varighet i minst 2 år, signifikat lengre enn noen annen injeksjonsbehandling. les mer på www.sculptra.no .

Radiesse  er en volumøkende filler som som fyller ut rynker og fine linjer, forbedrer volum og konturer. Ved hjelp av Radiesse kan den natrulige ansiktskonturen gjenvinnes. Vi kaller dette V- effekten. Effekten av en injeksjon varer i ca 12 mnd for de fleste. Radiesse forsvinner helt ut av kroppen med tiden. Radiesse fyller ut rynker , gir huden tilbake volum og stimulerer den naturlige kollagenproduksjonen. Les mer på radiesse.no

Mageplastikk

Mange kvinner ønsker en flat, jevn og fast mage. Under graviditet strekkes huden betraktelig.
Les mer

Fettsuging

Det er ikke alltid lett å slanke bort fettansamling på maven, flanker eller hofter.
Les mer

Brystproteser

De vanligste grunnene til å ønske å få lagt inn brystproteser er enten.
Les mer

Øyelokkoperasjon

Operasjon av øyelokk (også kalt øyelokksplastikk, blepharoplastikk eller øyelokkskirurgi).
Les mer